Lainaa netistä silloin kun rahat yllättäen loppuvat

Lainaa netistä heti kun rahat loppuvat

Onko mielessäsi käynyt hakea lainaa netistä? Lue tämä ennekuin otat pikalainaa…

Pikalainat voivat helpottaa elämääsi jos rahat yllättäen loppuvat ja palkkapäivä on vasta parin viikon päästä. Lainaa netissä tarjoavia firmoja on nykyisin runsaasti ja valinnanvaraa löytyy jokaiseen tarpeeseen. Pikavipit eivät kuitenkaan ole tarkoitettu jatkuviin menoihin vaan yllättäviin menoihin joihin et muualta saa rahoitusta.

Joskus voit saada lainaa netistä jopa ilman korkokuluja! Tällöin et maksa muuta kuin sen minkä olet lainannut. Joten jos otat lainaa 50 e, maksat takaisin 50 e.

Jos haluat tietää mistä ensimmäinen pikalaina ilman kuluja, klikkaa tästä…

Ikävä kyllä joskus käy niin että yllätyksellisiä menoja ilmaantuu. Tällöin pikalaina voi kirjaimellisesti pelastaa päivän. Jos jääkaappi tai pesukone särkyy tai auto hajoaa, on rahaa jostain saatava ja pankkien kautta saatavat lainat eivät tule silloin kysymykseen koska rahaa täytyy saada nopeasti. Tällöin eräs vaihtoehto saada laina heti tilille on pikaluotto joka nimensä mukaisesti tulee tilille nopeasti. Joskus jopa minuuttien sisällä hakemisesta. Eräs asia joka kuitenkin kannatta muistaa on se, että pikavipit tulee myös maksaa yleens 14 vrk:n sisällä takaisin.

Lainaa netistä - mainettaan paremmat pikalainat

Monesti ihmisillä on se kuva että lainaa netissä myöntävät firmat ovat kiskureita jotka pelaavat suurilla koroilla ja ihmiset velkaantuvat pikavippien takia. Tämä kuitenkaan ei monessa tapauksessa pidä paikkaansa. suurin osa ihmisistä jotka ottavat pikavippejä, ovat normaaleja palkansaajia jotka ottavat pikalainaa normaaleihin päivittäisiin menoihin ja maksavat pikaluottonsa takaisin eräpäivään mennessä eivätkä näin ollen velkaannu tai joudu vaikeuksiin pikalainojen takia.

Lainaa netistä - pikavippien kulut tilastollisesti pienet!

Tilastotietojen mukaan pikalainan kokonaiskulut ovat pienempiä kuin esim. korttiluottojen tai kulutusluottojen kulut. Tämä perustuu siihen että edellämainittujen laina-ajat ovat monesti pidempiä. Tilastot kertovat että pikalainojen kulut ovat keskimäärin 0,25 euroa lainattua euroa kohden ja kulutusluoton (pankin kautta) kulut ovat 0,50 euroa lainattua euroa kohti.

Joten jos tilastoihin on uskominen, lainaa netistä tarjoavat yritykset voivat tarjota jopa halvempaa lainaa kuin pankit!

Kuitenkin kannattaa vertailla pikalainoja ennen ottamista…

Klikkaa tästä ja katso lista lainaa netistä myöntävistä yrityksistä…

Ylläolevasta listasta löydät pikalainat 50€ - lainaa 1000 € tai enemmän tarjoavista yrityksistä
lainaa netistäKiitos lukemisesta!

Lainaa netistä heti pääsivulle

Comments are closed.

laina netistä pikalaina pikavippi ilman puhelinta lainaa ilman vakuuksia lainaa 1000 lainaa heti